SABOZA
Diamantboor- Zaag- & Bevestigingstechnieken +31 (0)6 53 54 37 84

Veiligheid & Certificering

Veiligheid staat bij ons, bij alle voorkomende werkzaamheden, hoog in het vaandel!


Veiligheid = Prioriteit dat wil zeggen: Bij SABOZA werken we veilig of we werken niet!

Veiligheid is niet alleen gewaarborgd door VCA certificaten. Alle medewerkers beschikken over een VCA-VOL certificaat een GPI-certificaat (Generale Poortinstructie) en een DVP (Digitaal Veiligheidspaspoort). Nieuwe medewerkers die deze certificaten nog niet hebben krijgen 3 maanden de tijd om deze alsnog te behalen. Voordat een eerste stap op de werkvloer wordt gezet heeft de nieuwe medewerker niet alleen de SABOZA bedrijfsregels gekregen en doorgelezen maar ook een Arbo checklist doorlopen.

Uiteraard zijn toolboxmeetings en werkplekinspecties een vast terugkerende tool binnen SABOZA. Bovendien worden voor speciale grote projecten vaak aparte veiligheidsfilms bekeken en moet soms ook een instructie doorlopen worden voordat men aan het werk kan én mag. Dit alles om ervoor te zorgen dat iedereen zich steeds bewust is hoe te handelen maar vooral, hoe te voorkomen. SABOZA stelt, indien nodig, alle mogelijke PBM's ter beschikking en controleert ook regelmatig op het juiste gebruik hiervan. Voor diverse werkzaamheden, zoals het rijden met een heftruck, het bedienen van een hoogwerker en het veilig hijsen met betrekking tot het aanslaan van lasten hebben de betreffende medewerkers uiteraard de vereiste certificaten behaald. Daarnaast beschikken wij over BHV'ers. SABOZA blijft steeds in beweging om de veiligheid te handhaven én waar mogelijk te verbeteren.

CERTIFICERING

Bij SABOZA leveren we vakwerk en stellen hoge eisen aan onszelf. Deze toetsen we in de praktijk en scherpen we dan ook continu aan. Dat we op meerdere vakgebieden gecertificeerd zijn, is hier dan ook een logisch gevolg van.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie of een nadere kennismaking met ons? Wij staan u graag te woord, wij adviseren u geheel vrijblijvend en bieden u, indien gewenst, een offerte op maat aan. U kunt ons bellen +31 (0)6 53 54 37 84 of u kunt ons contactformulier invullen.